Starity

Elhunyt Larry Hagman

2012. november 24. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Larry Hagman 81 éves korában hunyt el. Utolsó napjait egy dallasi kórházi ágyban töltötte.

hirdetés
Elhunyt Larry Hagman

Larry Hagman, a Dallas Jockey Ewing-jének szervezete nem bírta tovább a gyilkos kórral való küzdelmet, így 81 évesen örök nyugovóra tért. A nagy színésznél egy éve diagnosztizáltak a rákot, akkor azonban még bizakodóan nyilatkozott és karakánul kijelentette, hogy a rák jól kezelhető.

Családja és közeli barátai, vagyis a Dallas sztárjai, Linda Gray és Patrick Duffy is mellette voltak az utolsó perceiben, akik az Egyesült Államok egyik legjelentősebb ünnepére, a Hálaadásra való tekintettel is odautaztak, hogy együtt tudják tölteni azt.

Larry családja és közeli barátai is mellette voltak Dallasban a Hálaadás ünnepén. Amikor eltávozott, a szerettei vették őt körül – állt a család hivatalos közleményében.

Larry a Dallas rafináltan gonosz, de szerethető Jockey Ewingját 14 évadon át játszotta. Az utolsó évadot Hagman betegsége ellenére válalta és még így utoljára belebújhatott Jockey Ewing bőrébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek