Starity

Cseh lány lett a Föld szépe

2012. november 25. 09:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezték a Miss Earth szépségversenyt, ahol 80 lány szállt harba a megtisztelő címért, amelyet végül a Cseh Köztársaság képviselője vihetett haza.

hirdetés
Cseh lány lett a Föld szépe

Az idei Miss Earth szépségversenyt, csak úgy, mint az ezt megelőző évben, a Fülöp-szigeteken rendezték meg, november 24-én. A versenyen ebben az évben 80 lány vett részt. A megnyitó után a lányok felvonultak bikiniben és estélyiben, ezt követően kihirdették a legszebb 16-ot.

A középdöntőbe többek közt Legnyelország, Skócia, Japán, Olaszország, Németország, Costa Rica versenyzői jutottak be. A döntőbe már csak nyolc lány kerülhetett be, akik Venezuela, USA, Oroszország, Dél-Afrika, Nepál, Cseh Köztársaság, Brazília és a Fülöp-szigetek képviselői voltak. A nyolc lány egy újabb pontozáson esett át, mely során kialakult a végleges sorrend.

A negyedik helyezett, azaz a Miss Fire cím birtokosa Miss Brazil, azaz Camila Brant lett, a harmadik helyezett, aki egyben a Miss Water címet kapta, a venezuelai Osmariel Villalobos lett, a második helyen Miss Philippines végzett, a győztes pedig, vagyis az idei Miss Earth a Cseh versenyző, a 23 éves Tereza Fajksová lett, akinek a tavalyi győztes, az ecuadori Olga Álava adta át címét.

Idén is, mint minden évben, különdíjakat is osztottak ki a versenyzők között. A legjobb nemzeti kosztüm díjat Miss Thailand kapta, a legfontogénebb versenyzőnek a venezuelai lány válaszották, valamint a legszimpatikusabb, legbarátságosabb versenyző címet Miss India nyerte.

A Miss Earth Hungary 2012 cím birtokosa, Kocsis Alexandra sajnos egészségügyi okok miatt nem tudott indulni a versenyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek