Starity

Galambos Dorina meghízott

2010. július 30. 18:06   |   Szerző: dorcsykaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első Megasztárban feltűnt énekesnő jó pár kilót felszedett magára, sokkal nőiesebb lett.

hirdetés
Galambos Dorina meghízott

A 26 éves celeb az utóbbi hetek durva tanulása következtében eldobta a gebe alakját, és megújult, nőiesebb alakkal mászkát Pest utcáin.

"Nem érdekel, mennyit híztam, nem állok rá a mérlegre. Rengeteget tanultam, a Zeneművészeti Egyetemen szereztem diplomát mint előadóművész, most már otthon taníthatok, de ha még megszerzem a Master fokozatot, akkor a főiskolán is. Végre emberi formám van, nagyon sovány voltam. Az emberek a Megasztáros időkre emlékeznek, amikor csak 20 éves voltam, beteg is, és ezért csak 49 kiló. Akkor voltam túl vékony, most, 26 évesen így érzem jól magam a bőrömben. Szerencsére Barnának így is tetszem, bár neki mindenhogyan. A klubban, ahol a zenekarommal játszunk, kifejezetten tetszett a főnököknek, hogy végre nőies formám lett. Egységesen mindenhol jött rám egy kis többlet, nagyobb lett a cicim is. De nem vagyok terhes! Még nem akarok gyereket egy jó darabig" - mondta.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem még meg kell szokni az új alakját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek