Starity

Demi Moore késlelteti a válást

2012. november 25. 00:12   |   Szerző: dorii_TVD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már több mint egy éve külön élnek, azonban Demi Moore és Ashton Kutcher továbbra is törvényes házasok.

hirdetés
Demi Moore késlelteti a válást

A színésznő még mindig dühös, amiért Kutcher ilyen gyorsan leváltotta Mila Kunisra, akivel már hónapok óta a nyilvánosság előtt is boldog szerelmespárként mutatkoznak.

„Demi arra utasította ügyvédeit, hogy halasszák el a tárgyalást, amennyire csak lehet” – mesélte a The Sunnak egy forrás, aki szerint Demi a válás késleltetésével szeretne belerondítani a fiatalok kapcsolatába.

„A fő probléma a vagyon felosztása és a pénzügyi elszámolás volt, de elértek arra a pontra, ahol a megegyezés érdekében Ashton hajlandó beadni a derekát, és eleget tenni Moore összes követelésének. Azonban Demi nagyon keményen játszik, és minden alkalommal, amikor már majdnem sikerül megállapodásra jutniuk, feldob egy újabb kifogást. Ashton le szeretné zárni életének ezt a fejezetét, és lépni akar. Ami közte és Mila közt van, valóban komoly, bár a házasság nem fog bekövetkezni egyhamar, de én hiszek a jövőjükben” – tette hozzá a bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek