Starity

PSY letaszította a trónról Justin Biebert

2012. november 25. 00:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon úgy tűnik, hogy vége szakadt Justin Youtube-királyságának, ugyanis a Gangnam Style kiütötte a Babyt az első helyről.

hirdetés
PSY letaszította a trónról Justin Biebert

Ugyan még csak nyár közepe óta található meg a legnagyobb videómegosztó oldalon a dél-koreai PSY világhírű klipje, a bolondos Gangnam Style már hivatalosan is az első helyet foglalja el az összesített lista alapján, ugyanis a mai napig 806 milliónál is több kattintás érkezett PSY slágerére.

Nemrég ugyan már sejteni lehetett, hogy a dél-koreai énekes dala megdönti az eddigi csúcstartó Justin Bieber Babyjét, azonban arra senki sem számított, hogy ilyen gyorsan „fertőzi" meg az internetet PSY ikonikus tánca és számunkra érthetetlen dala, hiszen míg a kanadai énekes körülbelül két és fél év alatt hozta össze a 800 millión felüli nézettséget, addig ezt Mr. Gangnam Style-nak röpke négy hónap alatt sikerült véghezvinnie.

Érdekesség még, hogy mind a két előadó Scooter Braun menedzselése alá tartozik, és bár még nem találkoztak, már egyre többször szóba kerül a közös munka gondolata. Egy biztos: igazán furcsa párt alkotna a kanadai szupersztár és a dél-koreaiak legújabb csillaga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek