Starity

Forgatják az Iris 2-t

2012. november 25. 15:03   |   Szerző: AryaXD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az IRIS című dél-koreai sorozat második évadának forgatása kezdetét vette Budapesten, amelynek köszönhetően a Beast koreai fiúbanda tagja is hazánkban tartózkodik jelenleg. A forgatás ma vette kezdetét.

hirdetés
Forgatják az Iris 2-t

A hazánkban kevésbé ismert, ám nemzetközileg népszerű, IRIS című dél-koreai sorozat első évadában Magyarország kulcsfontosságú jeleneteknek adhatott otthont. A második évadban Budapest ismét kiemelkedő szerepet kapott, a cselekményszál magyar helyszíneken veszi majd kezdetét.

A stáb már megérkezett, az előmunkálatok folynak, a forgatás november 25-étől kezdetét vette. Az IRIS 2-ben többek között szerepet vállalt Doo Joon (B2st) és Lee Joon (Mblaq) – k-pop körökben közismert idolok – is. Doo Joon november 23-án (péntek) érkezett a ferihegyi repülőtérre, várhatóan két hetet tölt Magyarországon a forgatás miatt.

Az IRIS akció, dráma és romantikus műfajú, 20 részből álló sorozat, amelyet 2009 őszén mutattak be Dél-Koreában. Az első évadban Lee Byun Hunt láthattuk a főszerepben, Kim So Yeonnal és Kim Tae Hee-vel az oldalán. Továbbá feltűnt T.O.P (Bigbang) is egy bérgyilkos, Vick szerepében. Látványos képi világa, lebilincselő és igényesen felépített története, valamint a színészek és a stáb nagyszerű munkájának köszönhetően az IRIS megjelenése évében hét díjat nyert a KBS-től, 2010-ben pedig további négyet (többek között a legjobb férfi főszereplő, legnépszerűbb sorozat, legjobb szerelmespár, legjobb rendezés miatt).

A történet középpontjában Kim Hyun Joon áll, egy bérgyilkos, aki a régi barátjával, Jin Sa Woo-wal együtt tagja lesz az NSS nevű szervezetnek. Rövidesen szerelmi sokszög bontakozik ki kollégák, ellenségek, főnökök és beosztottak között, amely a sorozat végére tovább bonyolódik. A dolgok fő mozgatórugója azonban nem más, mint az IRIS nevű titkos szervezet, amely űgy tűnik, mindent behálóz.

A nagy sikerre való tekintettel egy évvel később, 2010-ben filmváltozata is készült, amely az első évad történéseinek leegyszerűsített, sűrített változata.

A második évad nagy valószínűséggel három évvel az első évad cselekményének váratlan befejezése után folytatódik, a szereplők egy része változik, egy része marad. Amennyiben a forgatás zökkenőmentesen zajlik, a második évad 2013 februárjában kerül bemutatásra a KBS2 televíziós csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek