Starity

Megnősült VV Béci

2012. november 26. 16:04   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori villalakó, Rácz Béla az előző hét szombatján házasodott össze párjával, Adriennel.

hirdetés
Megnősült VV Béci
Fotó: Blikk

Rácz Béla – művésznevén Young-G – nem sokat hallat magáról mostanában. Zenei téren sem nagyon fut a szekere, ugyanis az egy hónapja megjelent Semmi gond című dala csúfosan megbukott. Viszont villámcsapásként jött a hír, miszerint a rapper összeházasodott Gazig Adriennel, akivel már régóta kapcsolatban él.

„Hagyományos esküvőnk volt, vőféllyel és játékokkal együtt. A különlegessége pedig abban rejlett, hogy inkább bulisabb jellegű volt, de persze azért megható is volt, mindenki nagyon jól érezte magát. A kedvesem meglepett azzal, hogy meghívta Sub Bass Monstert, de rajta kívül jelen volt Lakatos Yvette és Lakatos Krisztián is. Az egész nap csak rólunk szólt. Nagyon jó hangulatot teremtettünk” – lelkendezett Béci a Blikknek. Adriennt már 14 éves kora óta ismerte, de szerelem közöttük még csak 3 éve alakult ki.

Az előkészületekről is beszélt az egykori villalakó: „Egy hónappal ezelőtt jött egy villámcsapásszerű érzés; letérdeltem Adri elé, és megkértem a kezét. Nem akartam éveket várni az esküvővel, így szinte azonnal el is kezdtük szervezni a nagy napot. Három hét alatt sikerült is mindent megterveznünk, aminek nagyon örültünk. Ha egyszer a fejembe veszek valamit, akkor azt véghez is viszem, és nem szeretem halogatni a dolgokat” – magyarázta, és azt is hozzáfűzte, számára a családalapítás gondolata sem akadály. Úgy véli, bármikor is köszönt be a csöppség, ők szeretettel várják.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek