Starity

Nem randizgat Leona Lewis és Liam Payne

2012. november 26. 16:04   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi időben felmerült a pletyka, miszerint Leona Lewis és a One Direction énekese, Liam Payne randizgatnak, ám a hír ugyancsak hamisnak bizonyult.

hirdetés
Nem randizgat Leona Lewis és Liam Payne

Liam Payne és volt barátnője, Danielle Peazer szeptemberben mondták ki a búcsúszót, azóta a sajtó az énekes magánéletétől hangos. Legutóbbi kiszemeltjük nem más volt, mint szintén az X Factor felfedezettje, Leona Lewis.

Mellesleg nem ez az egyetlen szóbeszéd, amely a One Direction énekeséről kering az interneten, újonnan létrehozott YouTube-csatornája is nagy port kavart, sokan rögtön elkezdtek aggódni, hogy esetleg szólókarrierbe kezdene, valamint állítások szerint a napokban összetűzésbe keveredett a realityhőssel, Kim Kardashiannal, a konfliktus pedig a sértegetésnél kötött ki. Már teljességgel biztos, mindezek csak pletykák voltak, maga Liam erősítette meg minap Twitter-profilján.

„Oké, belefáradtam a folytonos pletykákba. Nem randizok Leonával, a YouTube-csatornám nem szólókarrier érdekében készült, és nem sértegettem Kim K-t” – csiripelte.

Ezzel nagy valószínűséggel az énekesnőnek is nagy szívességet tett, hiszen az utóbbi időszakban rengeteg fenyegető üzenetet kapott a banda rajongóitól, miszerint Liamnek és Danielle-nek valahol még van remény, így jobb, ha nem áll közéjük.

Lehetséges, hogy a One Direction másik énekesének, Harry Stylesnak is ezt kéne tennie, ugyanis közte és Taylor Swift között cseppet sem csillapodtak a kedélyek, sőt. Sokan egyre biztosabbak a két sztár románcában, főleg, hogy ennyi találgatás után egyikőjük sem szólalt fel, hogy megerősítse az ellenkezőjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek