Starity

Josh Dallas párkapcsolatáról mesélt

2012. november 26. 16:04   |   Szerző: dorii_TVD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyszer volt, hol nem volt, a Daliás herceg találkozott Hófehérkével, és szerelembe estek. Úgy hangzik, mint egy tündérmese, nemde? Nos, ez nem az fajta, de ez is egy igaz történet.

hirdetés
Josh Dallas párkapcsolatáról mesélt

A Once Upon a Time sztárjai Josh Dallas és  Ginnifer Goodwin randevúzni kezdtek, miután magukra öltötték Daliás herceg és Hófehérke szerepét az ABC csatorna sorozatában. Nemrégiben a mindig bájos Josh leült csicseregni egy keveset kapcsolatáról, valamint Hófehérkéről és a Hercegről.

A szerelmespár első jelenetüktől kezdve a sorozat rajongótáborának nagy kedvence lett. Sokan dühöngtek, amiért csak az első évad fináléban lehettek együtt, ugyanis a második évad premierjében újra szétváltak útjaik, amikor Mary Margaret és Emma (Jennifer Morrison) egy varázslat végett elhagyták Storybrooke-ot.

„Természetesen a Herceg megpróbálja visszakapni őket. Biztos lehetek benne, hogy megtalálja a visszaszerzésük módját. Alapvetően már 28 éve külön vannak, szóval ez arról szól, hogy újra felfedezzék egymást, függetlenül attól, hogy maradnak-e Storybrooke-ban vagy sem. Azt hiszem, Charming vissza akar menni a királyságukba, hiszen ott van minden, amit szeretnek. Nem Hófehérke az egyetlen nő, akit a Herceg keres. Van egy lánya, Emma, aki 28 évig hiányzott az életéből, és most végre szeretné megismerni, de ott van Cora, egy szemérmetlen karakter, aki eljön városba, és látni fogjuk a káoszt, amit az érkezésével teremt” – mesélte Josh az E!Online-nak.

A sorozat főszereplői népszerűségét a kémia is okozza, ami Josh és Ginnifer között van, hiszen a két színész már egy éve boldog párkapcsolatban él. „Mindig nagyszerű Ginnifer Goodwinnal együtt dolgozni; ő egy fantasztikus színésznő, és én sokat tanulhatok tőle.”

Josh azt is elárulta, hogy szabadidejükben sokat síelnek, az első randevújuk „fantasztikus és bámulatos” volt, valamint azt is hozzáfűzte, hogy ő tette meg az első lépést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek