Starity

Katy Perry összeköltözik barátjával

2012. november 27. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő elszánta magát a következő lépésre: már Los Angelesben keresik a tökéletes szerelmi fészket kedvesével.

hirdetés
Katy Perry összeköltözik barátjával

Katy Perry és John Mayer már az összeköltözést tervezgetik! A Firework énekesnője, aki már négy hónapja randizik a nőcsábásszal, meg szeretné tenni a következő lépést a kapcsolatukban, és lakásvadászatra kapcsoltak. A The Sun szerint még a karácsonyi ünnepek előtt szeretnének összebútorozni.

„John és Katy eldöntötték, hogy közösen folytatják életüket, ezért Los Angelesben szemezgetnek az ingatlanok között. Sokan nem bíznak a szerelmükben, a barátaik szerint a nagy sietségnek ára lesz” – mesélte egy ismerős a brit magazinnak.

Egy másik barát szerint pont ez a „közös” megfontolatlanság az oka, hogy ennyire jól kijönnek: „Együtt töltik minden szabadidejüket, főznek, filmeket néznek és zenélnek.”

Katy, akinek 14 hónap után ért véget a házassága Russell Branddel, már bemutatta a szüleinek Mayert, tehát az biztos, hogy a kapcsolatuk komolynak ígérkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek