Starity

Charlie Sheen jótékonykodik

2012. november 27. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fogalmunk sincs, mi ütött Charlie Sheenbe, de a héten már másodjára döntött úgy, megválik pénzétől, hogy másokat segítsen.

hirdetés
Charlie Sheen jótékonykodik

A Két pasi meg egy kicsi volt főszereplője nemrégiben 100,000 dollárral lepte meg kolléganőjét, Lindsay Lohant, hogy fedezni tudja a tartozását az IRS-nél. Most kitudódott, a Scary Movie ötödik részének forgatásáért kapott pénz maradékát is szétosztotta különféle szervezeteknek!

A 47 éves Anger Management-sztár – a TMZ.com szerint – összesen 250,000 dollárt kapott egy egynapos munkáért szeptemberben. Egy forrás pedig tudni véli, nemcsak a botrányhősnő volt az egyetlen, akinek Charlie segített: a maradék 150,000 dollárt három adománygyűjtő szervezetnek ajándékozta.

Charlie egyébként megteheti, hogy naponta több százezres adományokat osztogasson, hiszen a Forbes listája szerint 2011-ben ő volt a legfizetettebb sztár, valamint cirka 125 millió dollárt ér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek