Starity

Lucero az év csillaga

2012. november 27. 12:12   |   Szerző: Lizania

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lucero lett az év csillaga a People en Español szerint. Ez alkalomból egy exkluzív interjút is készítettek vele, melyben beszélt, a családjáról, a párjáról és a karrierjéről is.

hirdetés
Lucero az év csillaga

Lucero idén ünnepli karrierjének 32. évfordulóját, és ez alkalomból a People en Español őt nevezte ki az év csillagának. Készítettek vele egy fotósorozatot és egy exkluzív interjút is, melyben beszélt a karrierjéről és a magánéletéről is.

„Nagyon boldog vagyok jelenleg. Egy stabil és harmonikus kapcsolatban élek. Nem szeretek beszélni a magánéletemről, de azért annyit elárulok, hogy boldog vagyok.”

A szép színésznő megragadta az alkalmat, és tisztázta az állítólagos esküvő hírét is. „Mindig azt mondtam, hogy soha nem megyek férjhez. Egyszer mégis megtettem, de nem jól sült el, így soha többet nem teszem meg. Nagyon boldog vagyok, és az életem egy újabb házasság és papírok nélkül is tökéletes.”

Lucero nemrég fejezte be a Por Ella Soy Eva című novella forgatását, de elmondása szerint kevés ideje volt a forgatások alatt a családjára, így most nekik szeretné szentelni a szabadidejét. Ám állítása szerint most a karrierjében inkább az éneklésre szeretne majd koncentrálni, és a színészkedést egy időre elhagyni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek