Starity

A mexikói színészek idén is köszönetet mondtak

2012. november 29. 07:07   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói sorozatgyártócég idén is köszönetet mondott az idei év támogatásáért. Ez alkalomból egy videót készítettek a színészek, melyben az összes olyan híresség szerepel, aki 2012-ben bármilyen televisás produkcióban részt vett.

hirdetés
A mexikói színészek idén is köszönetet mondtak

A mexikói Televisa sorozatgyártócég, az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is köszönetet mondott az eddigi támogatásért. Ez alkalomból a színészek készítettek egy videót, melyben az összes olyan színész és színésznő szerepel, akik bármilyen televisás produkcióban részt vettek az idén.

A sztárokkal a videó mellett egy-egy interjú és fotósorozat is készült. A kisfilm mindössze négyperces, és azok a televisás színészek és színésznők énekelnek benne, akik (ha nem is dolgoznak zenészként) jó hanggal lettek megáldva. A dal címe, csakúgy, mint 2010-ben, az Un año más címet viseli.

„Imádom felvenni az ilyen kampányokat. Olyan érzelmes, pozitív, vicces... Mi egy nagy család vagyunk” – nyilatkozta Lucero.

A produkcióban többek között szerepet kapott: Fernando Colunga, Blanca Soto, Angelique Boyer, David Zepeda, Maite Perroni, Jessica Coch, Sherlyn, Pedro Fernández, Jacqueline Bracamontes, Lucero, Ana Brenda Contreras, César Évora és Victoria Ruffo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek