Starity

Sokkoló! Jared Leto csont és bőr!

2012. november 29. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész mindenkit kiakasztott legújabb fotósorozatával, amelyet Terry Richardson készített. Jared Leto leginkább egy múmiára hasonlít!

hirdetés
Sokkoló! Jared Leto csont és bőr!

Úgy fest, nem Matthew McConaughey az egyetlen bevállalós pasas Hollywoodban, aki egy filmszerep kedvéért drasztikus fogyózásba kezdett. Jared Leto, hogy eljátszhassa a transzvesztita szerepét a Dallas Buyer's Club című filmben, igencsak sokkoló átváltozáson esett át. Mint már említettük, a frontember gyantáztat, és a szemöldökét is leborotválta, de mindenkit kiakasztott a ma napvilágra került fotósorozat, amelyet Terry Richardson készített róla.

A Mr Nobody sztárjáról tudni vélik, hogy hetek óta egyáltalán nem eszik, önmaga éheztetésével éri el a lehető leggyorsabb fogyást. Persze, ez már megszokott tőle, hiszen több szerepe kedvéért is fogyott-hízott, de a rajongókat sokkolta a döbbenetes átváltozás.

„A tested nagyon nehéz változásokon esik át. Néha nehéz kitartani még a víz mellett is, de nem konkrétan a súlyvesztésről szól az egész, hanem hogy jobban reprezentáljam, milyen érzés transzszexuális nőnek lenni” – mesélte nemrégiben a 30 Seconds To Mars énekese.

Lehet, hogy az elmúlt néhány évben Leto már megszokta folyamatos súlygyarapodást és -veszteséget, de mi azért aggódunk az alábbi képek láttán!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek