Starity

Klippremier: Medina – Boring

2012. november 29. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Senkinek sem kell megijedni, Medina egyik rajongóját sem unja – épp ellenkezőleg – új klippel kedveskedett számukra. A kisfilm a Boring című dalhoz készült.

hirdetés
Klippremier: Medina – Boring

Egy kis pihenő után Medina ismét munkába állt, és novemberben elkezdte forgatni soron következő kisfilmjét, amely a Boringhoz készült. Most is – mint mindig – Twitteren, Instagramon, és Facebookon posztolt forgatási képeket az épp készülő alkotásról. A videó érdekessége, hogy az egyetlen szereplő az énekesnő.

Október 30-án már elkezdődtek az előkészületek, ekkor töltött fel egy képet az énekesnő Instagramra, amelyen Adriana Lima szerepel Victoria’s Secret-es angyalszárnyakkal, alá pedig azt a megjegyzést fűzte, hogy remek inspiráció. Néhány nappal később (pontosabban november 7-én) megkezdődött a forgatás, amelyről az első kép rögtön egy angyalszárnyas kép volt. Ez a motívum végigkíséri a klipet, illetve Medina új kelléke lett, ugyanis mind németországi turnéján, mind a Danish Music Awards-on ezekkel lépett színpadra.

A forgatás november 7-én és 8-án zajlott, másnap Medina már a dán Dancing with the Starsban lépett fel, és 10-én rendezték a Danish Music Awards-ot. Ha pedig időrendben haladunk, akkor azt is érdemes megemlíteni, hogy november 14-én ismét klipet forgatott, hiszen készül a For Altid Speciel Edition egyik új dalához, a Har Du Glemt-hez is a kisfilm, amelyben többen szerepelnek majd.

És akkor íme a várva-várt videó, amely remek kritikákat kapott:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek