Starity

Britt Nicole a kiközösítés ellen kampányol

2012. november 30. 16:04   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britt Nicole Gold című nagylemezéről megérkezett az azonos címet viselő klipje, mely olyan témát boncolgat, ami igenis fontos, főleg a mai világban.

hirdetés
Britt Nicole a kiközösítés ellen kampányol

A tegnapi nap folyamán jelent meg Britt legújabb kisfilmje, a Gold, mely a kiközösítés ellen kampányol. Olyan fiatalokat mutat be, akiket a külsejük, a hobbijuk vagy egyéb okok miatt hátrány ér.

Az énekesnő ezzel a videóval szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy senkit sem szabadna kiközösíteni, hiszen nem tudhatjuk, hogy ezzel milyen folyamatokat indítunk el. Vannak, akik meg akarnak felelni a külsőségeknek, így hánytatják magukat; vagy nem merik vállalni saját magukat. Ilyenkor a közösségek inkább kinevetik a másikat, nem gondolva arra, hogy ez a másik számára fájdalmat jelent.

A kisfilmben ezek a fiatalok egy olyan világba csöppennek, melyben boldogan és kiegyensúlyozottan élhetnek. Nem kell attól félniük, hogy nevetség tárgyává válnának. Mindenki olyannak fogadja el őket, amilyenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek