Starity

Rabtársai leplezik le Stohl Andrást

2012. november 30. 16:04   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stohl András Magyar börtönpokol című könyve nagy botrányt okozott. Cellatársai is elkezdtek egy könyvet írni arról, hogy milyen is volt a színésszel ülni.

hirdetés
Rabtársai leplezik le Stohl Andrást

A büntetés-végrehajtási szervezetnél nagy botrányt okozott Stohl András Magyar börtönpokol című könyve, amelyben a börtönben töltött napjairól lehet olvasni. Most mások is reagálnak a könyvre: Stohl cellatársai, ugyanis nemrég kiderült, hogy érdekes cselekedetre készülnek a rabok – tudta meg a Bors.

A Kozma utcai büntetésvégrehajtási-intézet lakói közül néhányan rászánták magukat egy könyv megírására, amiben le akarják rántani a leplet a műsorvezetőről. Szerintük az elítélt sztár nem valós képet festett a rácsok mögött töltött időről: mivel szerintük Stohl számára ez a korszak egyáltalán nem volt „pokoli”. Állítólag már fel is kértek egy újságírót, hogy valósítsa meg írásban gondolataikat, aki igent mondott.

Az elítéltek nagy durranást ígérnek, emellett biztosították, hogy nem lesz a könyvből évekig tartó pereskedés, mivel vállalják arcukat, nevüket. Elmondásuk szerint mindenképp fognak egyeztetni a regény megjelenése előtt a Belügyminisztériummal és a bv-vel.

A büntetés-végrehajtási szervezet fejesei nem örülnének, ha népszerűséget kapna a könyv, de nem tehetnek semmit a megjelenés ellen. „A büntetések végrehajtá­sáról szóló jogszabály a fogvatartottak sajtónyilatkozatának kérdéskörét szabályozza” — közölte a szervezet sajtóirodájának osztályvezetője, Szalai Tímea, aki örül a válaszkönyv ötletének, és sok sikert kívánt nekik a kiadókeresésben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek