Starity

Miley Cyrus házassági szerződést akar

2012. december 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legyen bármennyire is szerelmes, vannak dolgok, amelyeket Miley Cyrus nem szívesen hagyna vőlegényére válás esetén.

hirdetés
Miley Cyrus házassági szerződést akar

Miley Cyrus az évek során több, mint 100 millió dolláros vagyont halmozott fel, éppen ezért nem tűnik butaságnak, hogy az egykori Disney-sztár Liam Hemsworth színésszel kötendő házassága előtt szeretne egy házassági szerződést kötni, amely előre meghatározza a vagyoni viszonyokat válás esetére.

Mint azonban kiderült, Miley nem elsősorban a bankszámlája egyenlegét félti annyira vőlegényétől, a sztár ugyanis leginkább azt szeretné bebiztosítani a szerződéssel, hogy nemrég hat tagúra bővült kutyaseregletén ne kelljen osztoznia Liammal az esetleges válás után.

„Féltucat kutyája van, akik az ő kicsikéi, és nem akarja elveszíteni őket”- nyilatkozta Miley egyik ismerőse a Life & Style magazinnak.

Miley a születésnapja környékén vitte haza az egyik menhelyről a hatodik kiskutyáját, és akárcsak egy újdonsült anyuka, ő is megragad minden alkalmat arra, hogy cuki fotókat osszon meg Twitterén legújabb kedvencéről. Liam tehát jobban teszi, ha aláírja a szerződést, és önként lemond a kutyusok felügyeleti jogáról, különben könnyen kivert kutyaként végezheti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek