Starity

Munkanélküliségtől tart Keresztes Ildikó

2012. december 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor idei szériájában Keresztes Ildikó és mentoráltjai helyzete sem túl rózsás. A tehetségkutató eddigi évadjaiban az énekesnő versenyzői egészen sokáig eljutottak, most azonban nem így alakult.

hirdetés
Munkanélküliségtől tart Keresztes Ildikó

Mint már megfigyelhettük, a verseny egyetlen női mentora az X-Faktor 2010-es és 2011-es szériáiban is jól tartotta magát. Volt, hogy énekeseiért egészen a véghajráig izgulhatott, mert például az első évadban Király L. Norbert a harmadik, Takács Nikolas a második helyezést érte el, a következő versenyben pedig a dobogó alsó fokán állt Baricz Gergő.

A harmadik szériában azonban Keresztes Ildikónak nem sikerült rátalálnia a megfelelő versenyzőkre a 28 év fölöttiek között, mivel most a három énekes közül egyik sem kapott elég támogatást. Lass Bea és Zámbó Krisztián már nincs is versenyben, mert előbbit a nézők szavazatai ejtették ki, nemrég pedig a mentorok meghozták azt a döntést, hogy Zámbó Krisztiánnak már nincs helye a legjobb 5 versenyző közt.

Keresztes Ildikó utolsó reménye, Stone sem a legesélyesebb, mivel már háromszor került párbajhelyzetbe. Az énekesnő elmondása alapján nem is számított arra, hogy az utolsó versenyzője éppen Stone lesz.

„Nem tudom, hogy fel lehet-e készülni egy ilyen helyzetre, hogy kiesik az utolsó versenyben maradt mentoráltam is, de muszáj. Jó lenne még egyet menni, de itt a helyezések már nem számítanak, csak az, hogy megnyeri-e valaki a versenyt. A többiek szinte azonos eséllyel indulnak a pályán. Igaz, nagyon jó érzés a dobogón állni, és maximalista őrült vagyok, de tudom, hogy nem lehet mindig így – nyilatkozott az énekesnő a Blikknek. – Stone az élő bizonyíték arra, hogy ha az ember akar valamit, azt el is éri, az álmokat meg lehet valósítani. Bár én a pályám során nem nagyon láttam még olyat, hogy valaki ötven felett lesz sztár, de ő ezt is elérte. Azzal, hogy nem akar más lenni, mint saját maga, ismeri a határait, a műfajt, amit a legjobban tud. Hihetetlen ambíciózus, nagyon tetszik a hozzáállása.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek