Starity

Ke$ha ágyba vinné Justin Biebert

2012. december 01. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ke$ha elárulta, lefeküdne Justin Bieberrel, ha lehetősége lenne rá, noha év elején még tagadta, hogy bármi lenne közte és a Boyfriend énekese között.

hirdetés
Ke$ha ágyba vinné Justin Biebert

A 25 éves botrányhősnő simán ágyba vinné a kanadai tini titánt, most, hogy tudja, cselekedetéért nem kerülne börtönbe, Justin Bieber ugyanis elmúlt 18 éves.

Amikor a Rolling Stone magazin arról kérdezte, lefeküdne-e a sztárral, első kérdése az volt, legális lenne-e, amit tesz: „Persze! De várjunk... ez legális egyáltalán? Börtönbe kerülnék, nem?” Miután felvilágosították, hogy Bieber elmúlt tizennyolc, Ke$ha folytatta: „Oké, hát akkor lefeküdnék vele, továbbá minden olyan dolgot megtennénk, ami illegális 18 év alatt.”

A Die Young énekesnője korábban még nevetett a pletykákon, melyek arról szóltak, van közte és Selena Gomez exbarátja közt valami, sőt, 2010-ben még azt állította a kanadai sztárról, hogy olyan, mint egy apró kisbaba! Úgy tűnik, szinglisége és az, hogy félmeztelen képekkel tömi tele a Twitter-profilját, felkeltette az énekesnő figyelmét, így ha Selena vissza szeretné kapni Justint, jobban teszi, ha siet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek