Starity

Kihirdették a MAMA idei győzteseit

2012. december 01. 19:07   |   Szerző: AryaXD

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezésre került a MAMA Ázsiában. A díjazottak között szerepel PSY, a Big Bang, Shinee, IU, Super Junior, az Epik High és még sokan mások.

hirdetés
Kihirdették a MAMA idei győzteseit

2012-ben Hong Kong adott otthont az évente megrendezett neves ünnepségnek, a Mnet Asian Music Awardsnak (röviden MAMA). A rendezvényre pénteken (november 30-án) került sor.

A show-t Kwon Ji Yong (művésznevén G-Dragon) nyitotta meg. A díjazottak között szerepel a rekordokat döntögető PSY (Az év zenéje – Gangnam style, Legjobb tánc – Gangnam style) is. A jelenleg is turnézó Big Bang, a 10-tagú Super Junior és a Busker Busker is több kategóriában győzedelmeskedtek.

A versenyben lévő k-pop idolokra az interneten lehetett szavazni a MAMA hivatalos honlapján. A bő háromórás rendezvény minden mozzanatát újranézhetitek a weboldalon. Lejjebb található a győztesek listája kategóriák szerint. A nevekre kattintva egy-egy videoklipet nézhettek meg az előadóktól.


G-Dragon megnyitja a Mnet jóvoltából megrendezett Asian Music Awardot

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek