Starity

Céline Dion új kisfilmet forgatott

2012. december 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai énekesnő új lemeze majdnem egy hónapja jelent meg. Első kislemeze a Parle Á Mon Pere címet viselte, egy hete pedig megérkezett a La Miracle.

hirdetés
Céline Dion új kisfilmet forgatott

A háromgyermekes anyuka legújabb francia lemeze november ötödikén jelent meg, és rögtön az eladási listák élére tért Kanadában, valamint Franciaországban, sőt, az utóbbi országban már háromszoros platina, akárcsak Németországban.

A lemez 16 dalt tartalmaz, aminek nagyobb része ballada, bár ennek ellenére akadnak ütemesebb, pörgősebb dalok, mint például a Qui peut vivre sans amour vagy éppen az új kislemez, a La Miracle.

A dal egy kissé vidámabb hangvételű, mégis a lassabb számok közé sorolható. Qubecben már az első két napban első helyezést ért el a listákon, annak ellenére, hogy Kanadábanban a dal csupán csak harmincharmadik.

A dalban minden megvan ahhoz, hogy olyan siker legyen, mint az angol nyelvű To Love You More vagy éppen az Alone. Az énekesnő a mai napon is promótálja az albumát, és már rengeteg helyen lépett fel a Sans Attandre dalaival. A Le Miracle után kislemez-esélyes még a Ne me quitte pas és a Qui peut vivre sans amour? is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek