Starity

Visszatér a Csodanő

2012. december 03. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW, a Warner Bros. TV és a DC Comics újraformálja a Csodanőt. A munkálatok már elkezdődtek.

hirdetés
Visszatér a Csodanő

Egy évnyi fontolgatás után a The CW elhatározta, hogy újraformálják a 40-es évek egyik legmeghatározóbb női karakterét, a Csodanőt, méghozzá a Warner Bros. TV és a DC Comics segítségével. A készítők azt tervezik, hogy a képregényhős eredettörténetét fogják leközölni, azaz arról fog szólni, hogy mitől is lett a Csodanő különleges. Nos, annyit biztosan tudhatunk, hogy a karakter neve Iris lesz.

A munkálatok el is kezdődtek, a projektnek pedig az Amazon címet adták. A szereplőválogatást el is kezdték, olyan színésznőket várnak, akik jól bírják a strapát, és legalább 170 cm-esek, emellett olyanra van szükségük, aki egy elég talpraesett, ám romantikus nőt is el tud játszani.

A Csodanő, eredeti nevén Wonder Woman az első női szuperhős volt a DC Comics képregényvállalatnál. Először 1940 telén került nyomtatásba, majd animációs sorozat is készült belőle, amit egy élőszereplős széria követett, Lynda Carterrel a főszerepben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek