Starity

Lindsay Lohanre lecsapott az adóhivatal

2012. december 04. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan kálváriája tovább folytatódik: tetemes adótartozása miatt az adóhivatal az összes bankszámláját zárolta.

hirdetés
Lindsay Lohanre lecsapott az adóhivatal
Fotó: Sciulli/Getty

Lindsay Lohan nem élete legjobb éveként fog visszaemlékezni az idei esztendőre, gondjai csak szaporodtak az elmúlt hónapok során. Most az amerikai adóhatóság, az IRS is rátett egy lapáttal, hétfőn ugyanis zárolta a Lindsay nevén lévő összes bankszámlát mindaddig, amíg a színésznő vissza nem fizeti 2009-ben és 2010-ben keletkezett adótartozásait, azaz 233,904 dollárt- számol be a TMZ.

Bár kollégája, Charlie Sheen igen gáláns módon 100 ezer dollárral járult hozzá a sztár adósságrendezéséhez, Lindsay a 2011-es adóévben is halmozott fel tartozást, így nem került sokkal jobb helyzetbe.

Bár a hatóság elég időt adott a zűrös színésznőnek, hogy rendezze adósságait, most elunta a várakozást és zár alá vonta Lindsay összes bankszámláját, hogy rendezzék az állam felé fennálló tartozását.

A portál szerint a sztár pánik üzemmódra váltott, és jelenleg minden erejével azon van, hogy a föld alól is előkerítsen valamennyi készpénzt, amin valahogy eltengődhet addig, amíg újra engedik a számláihoz hozzáférni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek