Starity

Chris Brown még tanulja a szerelmet

2012. december 03. 23:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai rapper beismerte, hogy van még mit tanulnia a szeretetről és a szerelemről.

hirdetés
Chris Brown még tanulja a szerelmet

Chris Brown azt vallja, most érettebb, mint korábban – de ha a szeretetről és a szerelemről van szó, akkor még sokat kell tanulnia. A 23 éves énekes, aki nemrégiben felújította a barátságát Rihannával, az XXL magazin decemberi–januári számában őszintén beszélt arról, hogyan tanul a múltbéli hibáiból.

„Kezdetben forrófejű voltam – magyarázta Brown. – Ember vagyok, szóval ha valaki hazudott nekem, felment a pumpa, de már higgadt maradok. Mára okosabb lettem. A múltban nem voltam olyan érett és megfontolt, de most fejlődök, megmutatom a fejlődésemet. Valaha arra használtam a Twitter-oldalam, hogy ott öntsem ki a dühömet, de most csak reklámcélokra és promócióra használom.”

A számtalan pletyka ellenére Brown és a 24 éves Rihanna kellemes kapcsolatot ápolnak. Együtt töltötték a hálaadást Berlinben, és az Instagramra egy intim pillanatot ábrázoló képet töltöttek fel csütörtökön: ahogy éppen egymást ölelgetik.

„Az egyetlen dolog, amiről az emberek gyakran kérdezgetnek engem, az a szerelmi életem. Ha erről van szó, úgy tűnik, mintha csak játszadoznék az emberek érzelmeivel. De ez nem igaz. A szerelem valami, amit még mindig tanulok. Ez egy olyan dolog, amit még nem sajátítottam el. Azt hiszem, ez a legnagyobb nehézség az életben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek