Starity

Rob Kardashian szakított Rita Orával

2012. december 04. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rob Kardashian ugyan nem sokáig alkotott egy párt Rita Orával, mégis azzal vádolja a sztárt, hogy csaknem 20 férfival is megcsalta.

hirdetés
Rob Kardashian szakított Rita Orával
Fotó: Twitter

Robert Kardashian és Rita Ora kapcsolata minden felhajtás nélkül, csendben zajlott, legalábbis amíg tartott, a vége ugyanis nem sikerült valami idillire. Rob a szakítás után Twitter bejegyzéseiben gyanúsítgatja volt barátnőjét azzal, hogy amíg együtt voltak, csaknem 20 férfival is megcsalta – írja a HollywoodLife.

„Majdnem 20 fickóval csalt meg, amíg együtt voltunk. Kíváncsi vagyok, mennyivel fekszik le most, hogy külön vagyunk. De komolyan, 20?!!!” – írta méltatlankodva a valóságshow-szereplő. „Hogy tud egy nő, akit lefoglal, hogy beindítsa a karrierjét, ennyi fickóval lenni, miközben kapcsolatban van?!” – tette hozzá 10 perc múltán.

A bejegyzéseket azóta természetesen törölte az internetről, de mint mindennek, ennek is maradt nyoma.

A csatába később Khloe Kardashian is becsatlakozott, aki először biztosította öccsét arról, hogy az ő oldalán áll, majd törölte a bejegyzést, és inkább figyelmeztette testvérét, hogy ne drámázzon annyit a közösségi oldalon.

A meggyanúsított Rita Ora viszont egyáltalán nem reagált Rob vádjaira, ami ebben a helyzetben talán a legjobb is, amit tehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek