Starity

Igazak a hírek: együtt van Taylor Swift és Harry Styles

2012. december 04. 22:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig mindenki csak találgatott, vajon tényleg van-e valami a két énekes között, ám mára már bebizonyosodott: együtt vannak.

hirdetés
Igazak a hírek: együtt van Taylor Swift és Harry Styles

A Taylor Swift és Harry Styles körüli pletykák már jó ideje elkezdődtek, sokan szeptember elején már biztosra állították, hogy kapcsolatban vannak, ám akkor még csak okot sem adtak a találgatásokra.

Most viszont megtört a jég, a countryhercegnő és a One Direction szépfiúja az éjszaka folyamán kézen fogva mutatkoztak Taylor hotelja előtt hajnali négy órakor. A fiúbanda december 3-án a Madison Square Gardenben adott koncertet, ahol az énekesnő is jelen volt, majd az afterparty után kettesben hagyták el a helyszínt.

Kapcsolatuk egyébként hatalmas nagy nemtetszést váltott ki a rajongókból, sokan rögtön Taylornak estek visszataszító jelzőket aggatva rá. " Taylor Swift a Föld legnagyobb r*banca. Alig várom, hogy Harry meghallgassa a szakításukról szóló dalokat, és rájöjjön, mekkora hibát is követett el" – csiripelte egy One Direction-rajongó.

Mindenesetre, ha kisebb számban is, vannak, akik támogatják őket. Reméljük, az utálkozó üzenetek nem lesznek rájuk hatással, hiszen mindenki megérdemli a boldogságot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek