Starity

Felhagy a színészettel Szabó Dávid?

2012. december 04. 22:10   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor versenyzője, Szabó Dávid elmondta, inkább az énekléssel foglalkozna a jövőben, mintsem a színészettel.

hirdetés
Felhagy a színészettel Szabó Dávid?
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Rómeó és Júlia, Lili bárónő, Elisabeth – csupán néhány színházi darab, ami nem valósulhatott volna meg a Budapesti Operettszínház színpadán Szabó Dávid közreműködése nélkül. Dávid már hétéves kora óta színpadon állt, de idén énekesként is kipróbálhatta magát.

Az X-Faktor versenyzőjeként Dávid fokozatosan előrébb jut az áhított cél, a tehetségkutató megnyeréséhez. Az X-Faktor mellett viszont jut idő a színészi karrier ápolására is. Előző héten például az 500. Rómeó és Júlia előadásán énekelte el a Lehetsz király című dalt. Azonban jövőjét elsősorban mégsem itt képzeli el, holott az Operettszínházban az egyik legközkedveltebb személy, és az egész intézmény várja vissza őt az X-Faktor lezajlása után. Az énekes-színész viszont az elkövetkezendő években inkább a zene világában tevékenykedne. Lehet, hogy a színészettel nem hagy fel, de hivatásszerűen egészen biztos, hogy nem tudja folytatni.

„Vár az Operett, így van. Igaz, hogy nem szeretném feladni a színházi munkáimat, és a kettő nem zárja ki egymást. De most szeretném kipróbálni magam egy teljesen más csatornán, hogy a popzenén, a könnyűzenén, a lemezeken és az ezekkel járó fellépéseken keresztül még több embert tudjak megszólítani” — mondta a Blikknek.

Dávid szeretne küldetésként gondolni a zenére, hogy ezzel szórakoztassa az embereket, s bár ugyanúgy el lesz keseredve, ha tervei kudarcba fulladnak, úgy véli, a rajongók energiája számára is erőt ad majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek