Starity

Erről árulkodik a sztárok kézjegye — Fernando Colunga

2012. december 06. 17:05   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem csalás, nem ámítás, az írásunk sokat elárul rólunk. A betűvezetés elemzését meg lehet tanulni, grafológiának hívják. Legújabb cikksorozatunk első részében Fernando Colunga írásából próbáltak következtetésre jutni a grafológusok.

hirdetés
Erről árulkodik a sztárok kézjegye — Fernando Colunga

A grafológia a kézírás egyéni jellegzetességeit próbálja megfejteni, mely mindenféle elfogultság nélkül képes megállapításokra jutni az egyén személyiségét illetően. A grafológia hivatalosan nem tekinthető tudománynak, mégis sok igazságra fény derülhet általa. Nem véletlen, hogy nagy szerepet tölt be a pszichológiában és a bűnüldözésben is.

A szakemberek számára sokat mond az íráselemek nagysága, egymáshoz és az írástömb egészéhez viszonyított aránya, helye, a létrehozó mozdulat iránya, gyorsasága, erőssége és még megannyi, számunkra teljesen jelentéktelen dolog árulkodik az egyén gondolkodás- és munkamódjáról, energiakészletéről, érzelemvilágáról, sőt, még az önmagához való viszonyáról is!

Ezúttal a női szívek jóképű elrablója, Fernando Colunga mexikói színész kézjegyét vették górcső alá, hogy kicsit jobban megismerjük azon oldalát is, amit talán nem annyira prezentál a nyilvánosság felé.

  • Igazi tervező egyéniség, aki mindig ezer dolgot szervez egyszerre az életében. Rendkívül kezdeményező, mindig mindenben az első, rendkívül precíz. Szereti ő maga eldönteni, mikor, hová menjen, mit egyen, mit vegyen fel vagy éppen mit vásároljon.
     
  • Az írása mindig felfelé ível, tükrözve elkötelezettségét a spirituális, intellektuális, érzelmi irány felé, valamint rendkívül jó képzelőerővel is bír. Igazi férfi, aki két lábbal, betonbiztosan áll a földön, de egy pillanatig sem habozik, hogy olykor megengedjen magának egy apró kalandot, vagy hogy álmodozzon kicsit.
     
  • Az e betűi türelmetlenségre, impulzivitásra, aktivitásra és proaktivitásra utalnak. Ami viszont mondhatni pontosan kiolvasható a kézjegyből: folyamatosan igényli azt az intenzív érzést, hogy támogassák őt az emberek, vagy hogy bizonyos helyzetekben nyíltan álljanak mellé. Ha ez nincs meg, akkor sokszor teljesen egyedül, elveszettnek érzi magát.
     
  • Kifejezetten tudatos személyiség, akit az értelem és az arra való törekvések (eszmék) uralnak. Filozofikus alkat. Nagyon utópisztikus, idealista, álmodozó típus, de sosem esik túlzásokba. Gyűlöli a függőségeket, valamint a már jól átgondolt terveit utólag módosítani. És ideges lesz, amikor bizonytalan emberekkel találkozik.
     
  • Ez az ember végtelenül barátságos, és a közvetlen környezete is az, amiben mozog. Rendkívül diszkrét, szeret és tud is titkot tartani. Problémáit, magánéletét csak a hozzá legközelebb állóknak árulja el. Aggályait csak bizalmasaival beszéli meg.
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek