Starity

Kínos! Katy Perry az asztal alá menekült!

2012. december 05. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az asztal alá bújt egy étteremben, hogy elkerülje az exférjével, Russell Branddel való találkozást.

hirdetés
Kínos! Katy Perry az asztal alá menekült!

Mivel 2011 decemberében elváltak útjaik, gondolhatnánk, hogy kapcsolatuk egy év alatt rendeződött, s képesek egymással a társadalom által elfogadott módon beszélgetni egymással, ám úgy fest, Katy Perrynek még mindig gondjai akadnak, ha szembe kell néznie volt férjével.

A brit The Sun szerint az egykori házaspár majdnem egymásba botlott a Los Angeles-i Polo Lounge-ban. Ahelyett, hogy felnőtt módjára viselkedtek volna, mindent megtettek azért, hogy olyan kínossá tegyék a szituációt, amennyire csak lehet: az énekesnő, amint megpillantotta Russellt, nyomban az asztal alá bújt, és csak az után mert visszaülni a székére, hogy az exférj kikerült a látószögből.

A magazinnak nyilatkozott forrás szerint Russell semmit sem látott az esetből, az embereknek azonban nem kerülte el a figyelmét Perry ésszerűtlen viselkedése, így órák kérdése csupán, hogy mindent megtudjon a napilapokból.

Persze, a Sun történetei sokszor kiszínezettek, és bizarr elhinni őket, de más nagyobb nevű magazinok is lehozták az eseményt, noha egyik-másik szerint Russell épp kémkedett egykori szerelme után! Az Us Weekly szerint például a komikus a fürdőszobai ajtóból figyelte a szerelmespárt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek