Starity

Házasodna a mama

2012. december 06. 07:07   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kellemetlen döntések jellemezték a Házasodna a gazda szerda esti adását. Két gazda is kiválasztotta élete párját, bár egyiknél a szülők vették át az irányítást.

hirdetés
Házasodna a mama
Fotó: RTL Klub

A szerda esti műsor címe inkább nyugodtan lehetett volna „Ha a mama engedi”, a Házasodna a gazda helyett. Ebben a részben ugyanis Tomi gazdának kellett döntenie kellett, hogy kit választ a három jelölt közül. Azonban helyette a szabad szájú, kardos anyukája – aki keményen fogja immár 32 éve a kedves fiát –, mondta ki a végső szót. A két gyermekes Erikának és a határozott Katalinnak mennie kellett. Maradt tehát a mama szerint még alakítható Enikő.

András gazda a kecskefejéssel, bárány cumiztatással, na meg meg a kissé vad Bözsi disznóval próbálta elvarázsolni Orsit és Marcsit, de aztán neki is döntenie kellett. A várakozások ellenére nem Marcsit, hanem a sokfogú Orsit választotta párjául. Este már egy lagziba is elvitte, mint a barátnőjét.

A szőke Réka a birkák társaságában, míg a vidám Niki autókázással egybekötött séta közben próbálta kipuhatolni Szilveszter gazda szándékát, a műsor végéig eredménytelenül. A romantikus Bence és a tartózkodó Melinda Velencébe próbáltak egymáshoz közelebb kerülni, úgy tűnt, sikerrel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek