Starity

Kiszórták a tinikedvenceket a Grammyről

2012. december 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap jelentették be a 2013-as Grammy-jelöléseket, de ezúttal sem sikerült mindenki kedvébe járni, hiszen Justin Biebert és a One Directiont sem jelölték.

hirdetés
Kiszórták a tinikedvenceket a Grammyről

A tegnap bejelentett Grammy-jelölések máris óriási vihart kavartak azon rajongók körében, akiknek kedvencei nem kerültek fel a listára. A jelöltek névsorából olyan, más díjkiosztókon rendszeresen díjazott sztárok hiányoznak, mint Justin Bieber, Nicki Minaj vagy a One Direction.

A brit fiúbanda rajongói kiborultak a hírtől, miszerint kedvenceik kimaradtak a szórásból. Egészen tegnapig sokan biztosak voltak abban, hogy a fiúk nemcsak a legjobb új előadó kategóriáját fogják megnyerni, de a pop műfajban kiosztott további díjakra is esélyesek lehetnek. Ehhez képest a One Direction egyetlen jelölést sem kapott. A vehemensebb természetű rajongók most #1DforGrammy hashtaggal kampányolnak az együttesért, míg mások azt írják, hogy a fiúknak nem kell Grammy ahhoz, hogy tehetségesnek tartsák őket.

A Justin Bieber-fanoknak még egy félreértést is sikerült elterjeszteniük a Twitteren. Több százan adtak hangot annak, hogy nem értenek egyet azzal, hogy PSY-t jelölték, Justint pedig nem. A koreai rappert ugyan valójában nem jelölték, de így is sikerült elérni, hogy világvégét kiáltsanak.

A díjakat 2013. februárjában osztják ki, addigra feltehetően lecsillapodnak a kedélyek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek