Starity

Lady Gaga 55 Jackson-ruhát zsákmányolt

2012. december 06. 18:06   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gagának nyilvánvalóan egy új szekrényre van szüksége, miután egy vagyonért vásárolt 55 színpadi ruhát, melyeket maga Michael Jackson hordott.

hirdetés
Lady Gaga 55 Jackson-ruhát zsákmányolt

Gaga hatalmas Jackson-rajongó. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a csinos kis összeg, amiért a 26 éves énekesnő a pop királyának 55 darab színpadi kosztümét vásárolta meg nemrég egy nyilvános árverésen. Az aukción, átszámolva, összesen kb. egymilliárd forintot kerestek a szervezők, aminek nagy részét nyilván Gaga fizette.

Hogy mi hozta meg Lady Gaga kedvét a vásárláshoz, talán mással is magyarázható: a szeptemberi londoni divathéten a híres kalaptervező, Philip Treacy a most árverésre került eredeti Jackson-jelmezekben küldte színpadra modelljeit. Természetesen Gaga is a nézők között ült.


Fotó: Getty Images

A színpadon valószínűleg nem láthatjuk majd a Ladyt a nemrég zsákmányolt kristályberakású kesztyűben vagy épp az unifornisban, mivel a Twitteren keresztül üzente meg rajongóinak, hogy a ruhadarabokat archiválta, szakszerű ápolás mellett tárolja majd, és „Michael Jackson szelleme, bátorsága és rajongóinak szeretete örökké körüllengi majd.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek