Starity

Megjelent Natalia Lesz legfrissebb videoklipje

2012. december 07. 18:06   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lengyel énekesnőnek a napokban érkezett meg a vadonatúj kisfilmje, mely a Beat Of My Heart című dalához készült. Teljes mértékben angol nyelvű dalról van szó.

hirdetés
Megjelent Natalia Lesz legfrissebb videoklipje

Pár nappal ezelőtt látott napvilágot Natalia Lesz Beat Of My Heart című videoklipje, mely a a 2011-ben megjelent That Girl című nagylemezén található meg.

A kisfilm arról szól, hogy Natalia és a barátja egy motelben akarnak megszállni, ahol egy teremtett lélek sincsen. Amit ott találnak, azokból válogatnak. Egy ideig minden szép és jó, de egyszercsak megjelenik két furcsa fickó, akik meglátják a férfit, majd el akarják rabolni, de a nőt nem találják meg, aki pár perc múlva el akar tűnni, de észreveszik. Szerencsére sikerül elmenekülnie azzal az autóval, amiben az elrabolt barátja van.

A kisfilmet eddig több mint kétszázezren látták a neten. A forgatársra Lengyelországban, pontosabban Varsóban került sor. Emellett még Los Angeles és New York városa is a helyszínek között volt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek