Starity

Tóth Gabi teljesen megváltozott

2012. december 10. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vadóc énekesnő nőies stílusra váltott. Megműttette kebleit, és befestette platinaszőke tincseit.

hirdetés
Tóth Gabi teljesen megváltozott

Az eddig a magyar Pinkként emlegetett énekesnő stílust váltott, megműttette kebleit, és hosszú barna hajjal jelent meg egy budapesti rendezvényen.

Szinte már platinaszőke rövid haja a védjegyévé vált a vadóc énekesnőnek, de most szeretett volna nőiesen kinézni, Gabi saját bevallása szerint mindig is fiúként élte az életét: „Engem mindig is valamiféle férfias energia vett körül. Fiúként, férfiként éltem az elmúlt években.”

Az énekesnő néhány hónappal ezelőtt műtette meg kebleit, amelyekbe 350 köbcentis, csepp alakú implantátumok kerültek. De nem csak plasztikai műtéten esett át a 24 éves énekesnő: platinaszőke haját, hosszú derékig érő ombre hajra cserélte. „Most ezzel a hosszú, természetes barna színű hajjal és a dús, nőies keblekkel, a kevesebb sminkkel megtaláltam önmagamat, és kicsit vissza is tértem a gyökereimhez”nyilatkozta a Best magazin riporterének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek