Starity

Valóságshow-t kap a One Direction?

2012. december 08. 16:04   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

3D-s film után már a realityk világában is kipróbálja magát a One Direction? Azt beszélik, hogy már beszéltek is ez ügyben az MTV-vel.

hirdetés
Valóságshow-t kap a One Direction?

Tagadhatatlan, hogy a brit fiúbanda körülbelül két év alatt a mai zenei élet egyik legnépszerűbb együttesévé nőtte ki magát, hiszen tinilányok milliói vannak oda az öt srácért. A One Directionben azonban sokan nem a rajongás tárgyát, jóval inkább üzletet látnak, hiszen lássuk be, a tinilányok a legjobban manipulálhatók és a legjobban vevők az ilyenekre, főleg ha kedvenceikről van szó.

A 1D a lemezeken kívül eddig is több mindent eladott már, például készült róluk mintázott baba, de nemrég a Pepsi is kihasználta a népszerűségüket, mivel a fiúk reklámozták az üdítőitalt.

A Twist magazin forrásai szerint most az MTV csapott le a srácokra, mégpedig egy valóságshow ügyében, ahol a színfalak mögötti készülődéseket, stúdiózásokat és a fiúk mindennapi életét tekinthetnék meg a nézők.

„Az MTV már beszélt a menedzsmenttel az új projektről, és brilliáns ötletnek tartják, hogy mihelyst vége a turnénak, legyen egy saját realityműsoruk. A fiúk már régóta szeretnék megmutatni a rajongóknak, mik folynak a kulisszák mögött, és erre a valóságshow-t találják a legalkalmasabbnak – mondta a forrás, majd hozzátette: Még senki nem erősített meg semmit, de a fiúk és az MTV is szívesen dolgozna ezen.”

Az még bizonytalan, hogy lehet-e hinni a névtelen forrásnak, a hivatalos bejelentésig semmit nem lehet biztosan tudni, de mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek