Starity

Tabrett Bethell filmes karrierje beindulóban

2010. július 31. 15:03   |   Szerző: Necros

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már 2 éve leforgatta a filmeket, de mivel mindkettő független ausztrál produkció, nem volt könnyű támogatókat találni ahhoz, hogy minél több emberhez eljussanak. De lassan beindulnak a dolgok.

hirdetés
Tabrett Bethell filmes karrierje beindulóban

A többség valószínűleg csak a Legend of the Seeker sorozatból ismeri, de a modellből fantasztikus színésznővé varázsolt Tabrett Bethell két filmben is látható. Feltéve, hogy valaki van olyan szerencsés és Ausztráliában vagy az Egyesült Államokban él.

Az Anyone You Want egy romantikus film, melyben Tabrett egy hajléktalan lányt alakít, aki szeret különféle szerepeket eljátszani. Egy üzletember (Socratis Otto) belehabarodik és belemegy ezekbe a szerepjátékokba, de egy együtt töltött őrült hétvége után szembe kell nézniük a valósággal. A film elnyerte a Boston Filmfesztivál "Legjobb Történet" díját és pozitív kritikákat kapott. Legutóbb július 23-án, a Manhattan Filmfesztiválon vetítették le és a tervek szerint további helyszíneken is bemutatják majd. A DVD kiadásra még várni kell egy kicsit, de amint lehet, ezt is megoldják és extrákkal fog majd megjelenni a lemez.

A The Clinic egy thriller, mely megtörtént eseményeken alapul. A várandós Beth (Tabrett) férjével (Andy Whitfield) megszáll egy motelben, de mikor felébred egyedül van egy jéggel teli kádban, gyermekét pedig elrabolták. Egy elhagyatott klinika a helyszín, ahol több hozzá hasonló sorsú nővel találkozik és mindent megpróbálnak, hogy visszaszerezzék gyermekeiket. A Melbourne Filmfesztiválon és Sydney-ben vetítik jelenleg és akik már látták, azt mondják, Tabrett szívbemarkoló alakítást nyújt.
Augusztus végén, a Londonban megrendezésre kerülő FrightFest-en is meg lehet majd nézni.

A vélemények némileg megoszlanak arról, mennyire jó ez a két film, bár a többségnek nagyon tetszik, de egy dologban mindenki egyetért, még azok is, akik nem éltették a filmet: Tabrett Bethell kiváló színésznő. Arról még nincs hír, mikor jelennek meg DVD-n, illetve Ausztrálián kívül (a The Clinic esetében) más országok mozijainak műsorára is felkerülnek-e majd, de bízzunk a legjobbakban.

További információkat erre találhattok a filmekről: a Clinic film twittere, hivatalos ausztrál oldala és hivatalos oldala; az Anyone You Want twittere és hivatalos oldala.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek