Starity

Terhes a Gossip Girl sztárja

2012. december 08. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl és az Animal Practice sztárja, Joanna Garcia első gyermekével várandós. Az örömhírt a Twitteren közölte.

hirdetés
Terhes a Gossip Girl sztárja

Legutóbb azt pletykálták, hogy a sorozat Serena van der Woodsenje terhes, de úgy tűnik, kolléganője megelőzte az életteli Blake-et.

Joanna Garcia és férje Nick Swisher 2009 augusztusában kezdtek el egymással randizgatni, 2010 májusában jegyezték el egymást, egy fél évre rá, decemberben már házastársak voltak, 2013 tavaszára pedig első közös gyermeküket várják. Az örömhírt Joanna a Twitteren, míg férje, Nick a Facebookon osztotta meg a nagyvilággal.

„Olyan boldog vagyok, hogy végre megoszthatom veletek a nagy hírt. Nick és én az első babánkat várjuk 2013-ban! Áldottak és izgatottak vagyunk!” – csiripelte a színésznő.

„Izgatottak vagyunk, hogy végre elmondhatjuk, 2013 tavaszára várjuk a pici Swishert. Nem tudjuk szavakba önteni, mennyire áldottak vagyunk. Már alig várjuk, hogy egy kis jövevénnyel bővüljön a családunk” – osztotta meg a boldog jövendőbeli apuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek