Starity

Csúnyán megbukott Gerard Butler új filmje

2012. december 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gerard Butler a héten egy romantikus komédiával próbálta megnyerni az emberek szívét, a kritikusok szerint azonban nem volt jó ötlet.

hirdetés
Csúnyán megbukott Gerard Butler új filmje

Gerard Butler filmográfiája műfaj és minőség szempontjából is igen változatos, ám eddig egyetlen filmje sem kapott még olyan rossz kritikákat, mint a hétvégén debütált Playing For Keeps.

A filmben a színész egy levitézlett futball játékost alakít, aki visszatér szülővárosába és a helyi focicsapat edzője lesz, ám életét felforgatják azok az anyukák, akik minduntalan megpróbálják felszedni őt. A szereposztás alapján akár jó film is lehetett volna, hiszen Butler mellett Jessica Biel, Dennis Quaid, Uma Thurman és Catherine Zeta-Jones alkotják a szereplőgárdát.

A kritikusok egybehangzó véleménye szerint azonban mindent elrontottak, amit csak egy filmen el lehet rontani, és még a saját műfajához, a romantikus komédiához képest is borzasztóan gyenge lett. A Rotten Tomatoes nevű portálon jelenleg 2%-on áll a film, ami új negatív csúcs Gerard Butler filmográfiájában. Az eddig beérkezett közel 60 kritika közül egyetlen egy akad, amelyik nem döngölte a földbe a filmet és annak alkotógárdáját.

A Playing for Keeps-nek nemcsak a kritikusokat, de a jelek szerint a nézőket sem sikerült meghódítania, hiszen az előzetes becslések szerint csak a 6. helyen fog nyitni a film körülbelül 6 millió dollárnyi bevétellel.

Úgy tűnik, a sztárnak vissza kell ülnie a tervezőasztalhoz és revideálnia a karrierjét, hiszen alig 5 évvel ezelőtt a 300 című filmje még kasszasiker volt, az utóbbi időben bemutatott filmjei viszont megbuktak mind szakmailag, mind anyagilag.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek