Starity

Dustin Hoffmantól kapott csókot Niall Horan!

2012. december 09. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dustin Hoffman nem zavartatta magát: David Letterman beszélgetőműsorában forró csókot lehelt Niall Horan ajkaira.

hirdetés
Dustin Hoffmantól kapott csókot Niall Horan!

Niall Horan életre szóló csókban részesült a The Late Show With David Letterman legújabb epizódjában, amely december hetedikén került adásba. A One Direction szépfiújának nem más, mint Dustin Hoffman adott egy nagy cuppanóst.

Niallt rögtön az után érte a váratlan meglepetés, hogy a fiúk besétáltak az Ed Sullivan színházba: Dustin követte őket a színpadra, de mivel nem készítettek számára extra ülőhelyet, ezért Niall mellé somfordált, majd egy erőteljes mozdulattal átvette az irányítást, hátradöntötte a fiút, majd (sokak szerint valójában csak ál-) csókot nyomott az ajkaira.

Azon kívül, hogy az énekes és a One Direction tagjai igencsak meglepődöttek voltak a nézőkkel egyetemben, természetesen rajongók milliói válhattak féltékennyé mindössze egy szempillantás alatt. Reméljük, azért tette miatt Hoffman nem fog gyűlölködő üzeneteket kapni a postaládájába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek