Starity

Estopa: ha hívod őket, "házhoz" jönnek!

2010. július 31. 15:03   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A katalán Estopa új kezdeményezést indított útjára. A zenekar hivatalos weboldalán a rajongóknak most lehetőségük nyílik arra, hogy országukba csábítsák kedvenceiket egy-egy koncert, fellépés erejéig. Sok lúd disznót győz alapon.

hirdetés
Estopa: ha hívod őket, "házhoz" jönnek!

Az új kezdeményezés lényege egyszerű, de nagyszerű. Az Estopa hivatalos honlapján lehetőség nyílik arra, hogy a rajongók hazájukba csábítsák kedvenceiket. Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint regisztrálni náluk és csapatokat toborozni saját országok alapján. Amelyik országban megfelelő számú rajongó összegyűlik, oda a zenekar mindenféleképpen ellátogat majd egy fellépés vagy koncert erejéig, ezzel figyelembe véve azt is, hogy nem csak a környéken (Spanyolország), de akár a tengerentúlon is szerettel várnák őket.

Az együttes célja ezzel többek között az volt, hogy nemzetközi képet kapjon arról, körülbelül hányan is szeretik őket a világ különböző pontjain, illetve hogy ez a sok ember "élő láncot alkotva" megismerhesse egymást a közös érdeklődési kör, az Estopa kapcsán hivatalos oldalukon keresztül.

A rajongói láncolathoz körülbelül 6 hónapig lehet csatlakozni, utána pedig Davidék az eredmény alapján a nyertes országokba fellépéssorozatra indulnak. Egy országból minimum 10 személy szükséges egy lánc elindításához.

Ha kedvet kaptál egy magyarországi Estopa koncerthez, regisztrálj és szervezz láncot, hátha a magyar rajongókhoz is eljut majd a katalán punk-rock formáció!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek