Starity

Sztárok, akik imádják a drága autókat

2013. január 11. 16:04   |   Szerző: Alishon.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindig halljuk a híreket, hogy a sztárok cserélgetik az autójukat, vagy akár egy új villát vettek maguknak. Ez a cikk összeszedi, hogy általában milyen autókra buknak a kedvenceink.

hirdetés
Sztárok, akik imádják a drága autókat

Úgy tűnik a hírességek, akármit tesznek is, mindig nagyobbak lesznek, mint a többiek. Amíg egy átlag ember egy csokival, új ruhával, vagy ékszerekkel kényezteti magát, ők biztosan egy nagy villát vagy egy luxusautót vesznek maguknak. Cikkünk most összeszedi, kik azok a sztárok, akik nem sajnálják pénzüket a luxusautókra.

Justin Bieber: Amikor Bieber márciusban a toplisták élén végzett, megkapta a neki járó 100.000 dollárt érő Firsker Karma luxusautót a 18. születésnapjára menedzserétől, Scooter Brauntól. A luxus sportkocsi, amit egyébként csak kiállításokon mutatnak be, nagyon feltűnő, hiszen az egész borított króm. Ám a rendőrség meg is büntette, ugyanis amikor júliusban ő vezette a kocsit, átlépte vele a 100 mérföld/órás sebességet a 101-es autópályán. Később azt állította a TMZ-nek, hogy az azért volt, mert üldözték a paparazzik. Négy hónappal azután megint autót váltott. Egy fehér Ferrarival lett gazdagabb.

Kim Kardashian és Kanye West: Kimye már kilenc hónapja jól megvannak együtt, talán azért, mert mindketten nagy luxusautó-rajongók. A megszállott Kim ugyanis mindig váltogatja a merégdrága autókat. A Ferrari Itália értéke mindössze 229.825 dollárt ér. Az Us Weekly szerint az első jele annak, hogy a kapcsolatuk komolyra fordult, az, hogy Kardashian kisasszony igénybe vehette a neki tetsző 500.000 dollárt érő Mercedest. West is rendelkezik egy 380.000 dollárt érő Lamborghinivel, amit júniusban kapott a 38. születésnapjára, természetesen Kimtől.

Jay-Z: Mit kap az, aki mindent megtud venni magának? 2010-ben, Jay-Z 41. születésnapján Beyoncétól kapta azt az autót, amely „a legdrágább autó a világon” – hangoztatta az énekesnő az ABC Newsnak. A 2 millió dollárt érő Bugatti Grand sportkocsi azonnal a koronaékszere lett az autógyűjteményének. Később vettek egy Maybach-et, de azt elárverezték tőlük.

David Beckham: A szexi focistának annyi autója van, hogy egy részét el is adta (a két Benteyst, a BMW 645-t, a Range Rover Sportot és a Lamborghini Gallardót) a The Sun szerint. Otthon hagyta őket Londonban, amikor Los Angelesbe költözött, hogy a Galaxyben játsszon. David nem akar foglalkozni a rosszakarókkal, akik a tengerentúlon beszélnek róla. Beck persze ezenkívül még egy luxusflottát is ajándékozott magának az Egyesült Államokban, később pedig egy egyénileg megtervezett Ferrariban látták.


Paris Hilton: A mostanában már csak a botrányairól ismert Paris Hilton egy időben előkelőségnek számított, ezért egy rózsaszín Bentley tulajdonosa lett. A Forbes állítása szerint Paris nem az a klasszikus ügyfél, akire a cég törekszik. Mindazonáltal ez nem akadályozta meg Hilton kisasszonyt, hogy egész Párizson átflangáljon a rózsaszín méregdrága autójában, ami egyébként otthon áll neki a garázsban baba kék verzióban is. De az utóbbi időben egy fehér luxus LFA-ben látják, amit a TMZ szerint 2011-ben kapott a születésnapjára az akkori barátjától, Cy Waistól. Az értéke 375.000 dollár, bár a Bentley-kkel is nagyon elégedett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek