Starity

Öngyilkos lett egy ápolónő Kate Middleton miatt

2012. december 09. 17:05   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öngyilkosságot követett el egy ápolónő csak azért, mert egy baklövést követett el Kate Middletonnal kapcsolatban.

hirdetés
Öngyilkos lett egy ápolónő Kate Middleton miatt

Holtan találtak egy nővért a saját otthonában, aki kikotyogta Katalin hercegnő titkait egy ausztrál rádióműsorban. Azonban a felelősség teljes mértékben a rádiósokra hárul, ugyanis az ápolónőt átverték egy telefonbetyárkodással, és ezzel is elérték azt, hogy a szegény nő szégyenében az öngyilkosságba meneküljön. A nő valóban elhitte, hogy Erzsébet királynővel és Károly herceggel beszél telefonon, ezért is adott részletes felvilágosítást az állapotos Kate Middletonról.

A nővért Jacintha Saldanhanak hívták, és a londoni VII. Edward kórházban dolgozott, ahol egyben az állandó rosszulléttel küszködő Kate hercegnőt is ápolták. Miután elmondta a pár titkait, úgy vélte, hogy az öngyilkosság lesz a legjobb megoldás számára, és magára hagyta a gyerekeit és a férjét.

A két ausztrál telefonbetyár nem kívánt nyilatkozni az ügyben. A rádió igazgatója viszont bejelentette, hogy a tettük miatt egy bizonyos időre felfüggesztette őket állásuk alól. Továbbá az igazgató azt is elmondta, hogy szerinte semmilyen illegális dolog nem történt, ugyanis az ilyen csínytevések bármikor és bárhol előfordulhatnak.

Mind a királyi család, mind a kórház őszinte részvétét fejezte ki a család iránt, és a királyi család kihangsúlyozta azt is, hogy semmiképpen nem tesznek ezért panaszt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek