Starity

Erről árulkodik a sztárok kézjegye — Keanu Reeves

2012. december 13. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk első részében Fernando Colunga kézjegyét vettük górcső alá. A folytatásban a Mátrixból ismert Keanu Reeves írását elemezzük.

hirdetés
Erről árulkodik a sztárok kézjegye — Keanu Reeves

Az akcióorientált filmsztár körül a légkör minden volt, csak nem állandó. Édesanyja négyszer folytatott válópert, több iskolát kellett emiatt végiglátogatnia, eközben biológiai apját Hawaiin bebörtönözték, mivel meggyűlt a baja a kábítószerekkel. Keanut kitették a gimnáziumból, és azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a beilleszkedés sem ment olyan könnyen, mivel kiderült, hogy diszlexiás.

A lelki sérelmek, melyek őt érték, mind meg tudnak mutatkozni a kézírásban: a színész erősen szögletes betűi gyengéd ám egyben összetett személyiségre vallanak. Keanu az a fajta ember, aki képes mindent túlbonyolítani. Ugyanolyan áhítatot keltő személyiség, mint a képernyőn.

Gyakran más módszerrel dedikál vagy ír, hangulatfüggő mivolta javarészt befolyásolja abban, hogyan formálja a betűket. Többnyire túl higgadtan viselkedik, mindenki nagy bizalmat fektet belé, jó okkal. Objektíven szemléli a világot, ebből kifolyólag érzéke van mások analizálásához. Semmit sem siet el, mindent alaposan megfontol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek