Starity

Vettel levert mindenkit!

2010. július 31. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Red Bull, Ferrari összecsapás várható vasárnap, míg a világbajnokságot vezető McLaren egyelőre nem találja a ritmust. Vettel a Hungaroringen mindenkit levert! Legalábbis az időmérőn.

hirdetés
Vettel levert mindenkit!

Tovább folytatódott a Red Bull dominancia a Hungaroringen, és a három szabadedzés után az időmérőt is az osztrák csapat uralta.

Sebastian Vettel 1:18, 773-as köridővel új pályacsúcsot állított fel. Csapattársa, Mark Webber négytized másodperccel lemaradva szerezte meg a második helyet. „Nagyon jó napunk volt” – mondta a boldogságtól most is kicsattanni készülő Vettel. „Azt mondtam a srácoknak a rádión, hogy ez a ti pillanatotok, élvezzétek. Ti építettétek az autót, amit öröm vezetni.”

„A Hungaroringen fontos, hogy a tiszta oldalról rajtolj. Az előző verseny óta kijavítottuk a hibát, úgyhogy holnap remélhetőleg csak egyenesen előre kell mennem.”

Webber nem volt túl boldog, pedig a második hely is nagyon jó helyezés.

A Red Bull fölényére jellemző, hogy a második sort Fernando Alonso, Felipe Massa sorrendben kibérelő Ferrarik több mint egy másodpercet kaptak Vetteltől.

Szerintetek már a Red Bull-nál is akkora nagy a konkurencia, mint Alonso és Hamilton között volt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek