Starity

Charlie Sheen rákos kislányon segített

2012. december 12. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész 75.000 dollárt adományozott egy rákbeteg tízéves kislánynak.

hirdetés
Charlie Sheen rákos kislányon segített

Úgy tűnik, Charlie Sheen nem is olyan rossz fiú! A TMZ tudósítása szerint a színész nemrég adományozott 75.000 dollárt egy tízéves rákbeteg kislánynak. A weblap beszámolt arról, hogy a jótettre egy beszélgetés következtében került sor, amikor Charlie Hermosa Beachen társalgott egy rendőrtiszttel.

A férfi elmesélte a színésznek, hogy az egyik társának a kislányát, Jasmine-t nemrégiben diagnosztizálták gyermekkori rhabdomioszarkómával, (az izomszövetet megtámadó rák), ami kemoterápiás kezelést igényel. Amikor Sheen meghallotta a történetet, állítólag azt mondta: „Egyetlen szülőnek sem lenne szabad látnia, hogy a gyermeke ilyen dolgokon megy keresztül”, és egy busás csekket írt a Hermosa Beach rendőrszövetségnek, ami Jasmine számára gyűjtött pénzt.

Sheen minden bizonnyal megengedheti magának a bőkezűséget. A Forbes magazin szerint ő volt a legjobban fizetett tévészínész 2011-ben, miután 2010 és 2011 májusa között nagyjából 40 millió dollárt keresett. A jövedelem nagy része a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból származott, abból a műsorból, ahonnan tavaly kirúgták, miután jelenetet rendezett és kirohanást intézett a műsor megalkotója, Chuck Lorre ellen. (Eddie Braun, aki Sheen dublőre volt a Scary Movie 5 című filmben, és aki jóval kevesebbet keres, 25.000 dollárral járult hozzá Jasmine orvosi kezeléséhez.)

Sheen igazán nagylelkű hangulatában volt mostanában. Ezen a héten megerősítette, hogy 100.000 dollárt adott Lindsay Lohannek, hogy kifizethesse az adótartozását. Sheen elárulta az Entertainment Tonight riporterének, hogy köszönetet nem kapott a színésznőtől. „Még mindig arra várok, hogy legalább egy sms-t küldjön, hogy köszöni szépen” – mondta nevetve. Ennek ellenére nem maradt benne semmi keserűség. Hozzátette, hogy Lohan „egy nagyon jó és illedelmes ifjú hölgy, aki most egy nehéz perióduson esik át.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek