Starity

Holly Madison szilikont ad szülinapra

2010. július 31. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Hefner exbarátnője úgy döntött, hogy egy plasztikai műtéttel ajándékozza meg az egyik barátnőjét az annak 21. születésnapján.

hirdetés
Holly Madison szilikont ad szülinapra

Holly Madison valóra váltotta a legjobb barátnője, Angel Porrino álmát, amikor befizette egy mellműtétre a Holly's World valóságshow július 18-ai részén. "Ez olyan dolog volt, amiről mindig is gondolkoztam" - mesélte Angel, az egyedülálló anyuka a Life & Style magazinnak.

"18 éves kora óta ismerem Angelt, és mindig is arról beszélt, hogy mellműtétet szeretne. Nagyon izgalmas, hogy olyan ajándékot vehetek egy barátnak, ami tényleg nagyon-nagyon izgatottá teszi" - nyilatkozta Holly, aki erre költötte az ajándékot, amit Angel szülinapjának megrendezéséért szerzett.

"Arányosak a testemhez" - mondja az eddigi A-, mostmár D-kosaras lány. "Magabiztosabb vagyok, és nem hiszem, hogy mást is megváltoztatnék még a testemen."

Holly életváltoztató szülinapi ajándékának eredményét az E! csatornán láthatják a nézők, hiszen bemutatják Holly valóságshowjában (amiben Angel is szerepet kap) augusztus 1-én.

Ti mit gondoltok erről?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek