Starity

András gazdának csalódnia kellett

2012. december 13. 20:08   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerda este folytatódott a meglehetősen unalmasra sikeredett Házasodna a gazda című valóságshow.

hirdetés
András gazdának csalódnia kellett
Fotó: RTL Klub

Bence gazda a kevés szókincsű Melindával a testi-lelki érzelmeiket próbálgatták Velencében, aztán hazafelé megvolt az első szóváltásuk is.

Szilveszter gazda részére is elérkezett a választás ideje. A szívére hallgatva a szőkére festett Rékát választotta párjául. Viki lazán fogadta a döntést, megkönnyebbülten percek alatt kicuccolt, nem ejtve könnyeket a gazdáért. Rékának ekkora esett le, hogy neki maradtak a birkák, lovak, a puszta, az unalom, na meg a gazda. Mire idáig ért a gondolkodásban, már nem igazán villanyozta fel a gazdával közös jövő ígérete.

András gazda Orsi mellett döntött, de ekkor Orsi a Bécsbe tett kiruccanásukkor hirtelen megvilágosodott. Rájött arra, ami a nézők számára eddig is nyilvánvaló volt, számára nem András gazda a nagy ő. A békés természetű gazda szembesült azzal a szomorú ténnyel, hogy ebben a műsorban neki nem feleség, csak csalódás jutott.

Tomi gazda és az erős szülői kényszer hatására kiválasztott, enyhén molett Enikő a horvát tengerparti nyaraláson adtak a romantikának térdig a tengerben állva, kézen fogva a naplementében gyönyörködve. Este a gazda megengedte Enikőnek, hogy a férfiúi bájaiba csodálja. Nekik talán lesz esélyük egy komolyabb kapcsolatra, már ha a kedves szülők is úgy akarják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek