Starity

Új klippel jelentkezik a Lacuna Coil

2012. december 14. 08:08   |   Szerző: nothingcanstopme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olasz banda utolsó klipje pontosan egy éve jelent meg, de tegnap ugyanerről az albumról hozták nyilvánosságra még egy dalnak a kisfilmjét.

hirdetés
Új klippel jelentkezik a Lacuna Coil

Az olasz gótikus-metál-, illetve melódikus metálbanda legújabb videója a Trip The Darkness után az End Of Time című számhoz készült. Mindkettő az idén tavasszal megjelent Dark Adrenaline albumon kapott helyet, amely szám szerint a csapat hatodik stúdióalbuma.

Az évek során a sok tagváltással együtt rengeteg stílusváltáson mentek át, emiatt minden album más hangulatot hordoz. A Dark Adrenaline leginkább a magunkkal való harc témáját boncolgatja. A nagy sikerű csapat két európai turnén van túl, melynek jegyében Magyarországon is adtak koncertet, a Sziget fesztivál 0. napján.

A klip igen egyszerű színvilágú, az előző századot idéző ruhákkal és tárgyakkal együtt, mégis a gótikus klipek jellegzetességei is megjelennek. Maga a szám (a műfajhoz képest) lágyabb, a női és férfi éneket vegyíti a végzetről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek