Starity

Alizée kinőtt régi szerepéből

2012. december 15. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alizée új albumáról és lányáról beszélt egy rádióműsorban pár nappal ezelőtt.

hirdetés
Alizée kinőtt régi szerepéből

December 6-án Alizée és Laurent Argelier a Les Buzz People műsorban beszélgettek az MFM-en. A korzikai énekesnő beszélt az új dalairól és kislányáról is, a hétéves Hannah-Liliről.

Az első kérdések között rögtön tudni akarták a választ, mit csinált, és miért volt ismét olyan sokáig távol. A pletykák szerint az új lemez az első két albuma hangzását fogja idézni, s visszatér a pop-rock vonalhoz, melyet meg is erősített: „Sok minden történt... Rengeteg zenét csináltam. Időt szántam arra, hogy előkészítsem ezt az új albumot, főleg azért, mert egy új csapattal dolgoztam, és visszatértem a 'variété francaise'-hez (francia pop) és... remélem, a közönségnek tetszeni fog.”

A rádióműsorban erősítette meg, hogy az új album 2013. február 25-én fog megjelenni. Emellett mesél az új dalokról is: „Rengeteg szerelem, csalódás és nosztalgia lesz a szövegekben... Lesz sok kevésbé vidám dal, de a zene nagyon nosztalgikus. Úgy gondolom, sok ember fog magára ismerni a szövegekben.

Bár a Moi... Lolita dal tette híressé, Alizée úgy érzi, már kinőtt ebből a szerepből. „28 éves vagyok, már nem vagyok Lolita többé” – mondja, s azt se felejti el megemlíteni, hogy immár édesanya is, így bekerült a felnőttek világába, ahol helyt kell állnia.

Az interjú további felében Laurent az énekesnő kislányáról érdeklődött, aki Alizée és Jérémy Chatelain közös gyermeke. „Számára ez ugyanolyan munka, mint bármi más. Korzikán élünk, alkalmanként ellátogatunk Párizsba a munka miatt, és ez ugyanolyan neki, mint a többi munka. Azt hiszem, egész jól kezeli.”

Alizée új klipje egyébként már megjelent, de a hivatalos videoklip sajnos még mindig csak Franciaországban érhető el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek